Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Vy jste vtipálek, co? Když už něco odněkud nablble opisujete, tak si dejte alespoň tu práci a nedělejte zbytečné chyby. Alexandr Solženicin nenapsal vůbec nic (možná, třeba v SSSR nějaký žil), ten, kterého zřejmě máte na mysli, se jmenuje Solženicyn. Drobný detail, že? Ale o věrohodnosti vaší i vašich "zdrojů" vypovídá hodně.

8 0
možnosti
KH

Na jednom i/y posuzujete hodnověrnost zdrojů?Rv8-o

0 0
možnosti
VL

Vy jste tady ještě scházel. Vy budete s pány Vyvadilem, Fojtíkem a několika dalšími aktivisty dobrá parta.

Příště sem dejte odkaz na ten váš web komsomol.cz a nemusíte tolik textu přetahovat. Navíc tam je takových moudrostí víc.

Ale líbí se mi na Vás, že nám tu neříkáte, že jste byl proti SSSR, ale že jste vlastním poznáním došel k pravdě zjevené, a také se mi líbí, že ze sebe neděláte pravověrného pravičáka, jako je to běžné u mnohých kryptobolševiků zde.

7 0
možnosti
PR

Když někdy přečtu část blogu autorů které uvádite a nebo tohoto experta tak si říkám že tím skandovaní v 89 ´´nejsme jako oni,, jsme to kapánek přepískli.

3 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 815x
Vietnamista-politolog, marxista-leninista, člen KSČM a Svazu mladých komunistů Československa, punk rock, ska, bolševický rap (Pablo Hasél, vážná hudba (Mozart, Vivaldi, Smetana, Dvořák, latinsko američtí bolševičtí folkoví zpěváci (Víctor Jara, Silvio Rodriguez, Ali Primera, Mercedes Sosa)