Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to zajímavé, to jsem nevěděl, že předchůdci dnešních tzv. demokratů své politické oponenty vraždili. Tak karma a hezký den !R^

1 6
možnosti

Vzpomeňme si na na národně osvobozenecký boj vytvořený SSSR a podporovaný "táborem míru" . Dnes sklízíme plody. Komunistická ideologie je jako mor a neštovice, který napadl i západní Evropu.

6 0
možnosti

Tak super. A co tihle velikáni po sobě zanechali? Prosperující rovné společnosti? ;-D Kromě hromady mrtvol, útlaku, bídy a ostnatých drátů nic. Ale někteří z nás neustále věří, že je to světlá cesta lidstva. Jsem dost skeptický, ale třeba to vyjde, třeba nakonec budeme s úžasem koukat na venezuelský hospodářský zázrak, ale vypadá to jako další z mnoha socialistických cest do pekel.

13 0
možnosti
Foto

Ale to nic neznamená, buržoazie také prohrála první kolo v Itálii ve 14. století, ale to nebyl konec, že ano?

0 1
možnosti

J22o67s96e17f 51P91o31t57r

29. 7. 2016 16:44

Kouinismus, jako nové ateistické náboženství se rozhořel počátkem 20, století jako požár po Evropě, Asii, Africe, Latinské Americe. V dobách největší záře osvětloval 1/6 světa a pro svoji instalaci si vyžádal na 100 milionů lidských obětí - což je absolutní rekord v celých lidských dějinách.

Asi po osmdesáti letech tato idea vyhořela, vyšuměla, rozplynula se a sami obyvatelé tábora míru a socialismu ji odmítli tak hluboce, že se na celé 1/6 světa nenašel ani jediný člověk, který by za ní položil život.

Idea komunismu, jinak jistě vznešená, není prostě kompatibilní s lidskou přirozeností. Kromě toho komunismus rozvojem poznání ( Velký Třesk ) přišel o základní filozofickou podstatu, totiž o to, že hmota je věčná, nemá počátek, ani konec a vyvíjí se.....až k lidskému vědomí a komunistické společnosti.

7 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 815x
Vietnamista-politolog, marxista-leninista, člen KSČM a Svazu mladých komunistů Československa, punk rock, ska, bolševický rap (Pablo Hasél, vážná hudba (Mozart, Vivaldi, Smetana, Dvořák, latinsko američtí bolševičtí folkoví zpěváci (Víctor Jara, Silvio Rodriguez, Ali Primera, Mercedes Sosa)