Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Co na Vás psychiatr?! Tenhle Váš blog by měl být zveřejňován denně na úvodní webové stránce. Aby si jej přečetlo co nejvíc lidí a pochopilo, kolik pomatených bolševiků stále žije mezi námi.

1 0
možnosti
JC

Kdyby takovým způsobem někdo objahoval Hitlera, dostal by aspoň 8 let.

4 1
možnosti
Foto

Je snad zakázáno kriticky se vyjádřit ke knize zabývající se zločiny nacismu pro možná údajné nepřesnosti v ní obsažené?

0 0
možnosti
MS

Piste dal, chlapce, vase myslenky jsou jasnym dukazem toho, ze KSCM je nereformovatelna a pokud komunisti tvrdi, ze se distancovali od minulosti, tak lzou.

Piste dal, at kazdy vidi, co jste zac a at si na vas lidi davaji pozor. Kdyby si nahodou nekdo pred volbami ve slabe chvilce rekl, ze se treba ti komunisti polepsili, a ze uz treba nesjou tak zli, je dulezite ukazat jim opak. A presne o tom je vas clanek!

8 1
možnosti
Foto

Udělat z pouhé recenze jedné nepovedené knihy záležitost přinejmenším celosvětového významu, no tak to se vám povedlo.

1 5
možnosti
JR

J30a55r93a 23R44a48n63k

29. 6. 2016 23:50

Na vse jsou dnes leky, nevim, jestli Prozac pomuze, ale snad se nesnazite poprit pravdu uplne?

The Black Book of Communism - Wikipedia, the free encyclopedia

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Book_of_Communism

2 1
možnosti
Foto

A vám nevadí nepřesnosti, uvedené v recenzované knize?

1 0
možnosti
JJ

Šílené. Člověk by nevěřil, že je vůbec něco takového možné. Nevím, jestli by prošlo, kdyby někdo takto obhajoval německý nacismus a Hitlera. Bohužel, nejsme jako oni.

Takže kreatury podobného ražení mohou propagovat stalinismus jak se jim zlíbí, byť je jejich ideologie prohlášena zákonně za zločineckou. Popírat holokaust je trestné. Popírat miliony obětí komunistické ideologie je však dovoleno veřejně. Hnus fialový rudý.

10 1
možnosti
Foto

Udělat z recenze jedné knihy obhajobu internacionálního socialismu, není to přehnané. Ani antikomunismus by neměl být tvořen v podstatě mediálními bublinami, které se při střetnutí s fakty a logikou rozsypou.

A takové vypořádání je užitečné i pro antikomunisty, alespoň si pro příště dají pozor, takhle lacino se vypořádat s komunismem, které je snadno napadnutelné.

V listopadu 1989 jsem si sám pro sebe pomyslel, tak a teď si počtu nějakou fundamentální kritiku socialismu a komunismu. Dosud se mi nepoštěstilo.

1 3
možnosti
Foto

Rad bych poznal toho kdo je schopen tenhle vytvor precist od zacatku do konce. Myslim ze je to nemozne

3 1
možnosti
Foto

Zkuste to od konce.

2 2
možnosti
Foto

Doporučuji vám ventilovat svůj revoluční přetlak do nějaké Mařenky, nejlépe podobně zaujaté jako vy. Nebudete mít čas sepisovat podobné slátaniny, v jistém případě se vám možná podaří zplodit potomka, čímž snížíte populační deficit. Jen mi ho bude tak trochu líto.

5 1
možnosti
Foto

Nemáte pravdu, Lenin měl přinejmenším dvě ženy a ještě s nějakou třetí, čtvrtou a pátou měl stihnout syfilis.

0 2
možnosti
JR

J27a42r82a 72R49a93n10k

29. 6. 2016 20:52

Urcite Vam nevadi jako mlademu clenu Komunisticke strany Ceske republiky, ze jsem to necetla, je dost dukazu a lepsich, nez ktere Vam fanaticky byly diky brainwashing peclive poskladany do hlavy, ze tak jako to rekl v one legende, stary umirajici Zid svemu synovi : Vse je jinak:-P

5 1
možnosti
Foto

Podle nám všem známého hraběte B. to bylo všechno jinak, řekl to nějaký jeho příbuzný, ale navíc si to vymyslel nějaký jeho potomek.

Ale brainwashing to nemůže být, to by ta jeho pravda musela být výsledkem panující ideologie.

0 0
možnosti
Foto

Tak počet obětí kapitalismu ukazuje jasně reklama, na kterou se právě dívám.

v r. 1990 menstruační vložky

v r. 2016 inkontineční vložky

0 0
možnosti
JR

J32a68r34a 92R49a92n41k

29. 6. 2016 20:52

Pane docente, to bude tim, ze se lide dozivaji vyssiho veku;-)

3 0
možnosti
Foto

Ačkoli autoři ČKK prohlašují, že komunismus zabil 100 milionů lidí, je třeba uvést, že kapitalismus zabije 100 milionů lidí každých 8 až 12 let.

Zdroj:http://lukassluka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=532112

A na to jste přišel kde?

3 0
možnosti
Foto

Skutečně si myslíte, že kapitalismu nelze přičíst k dobru 10 milionů lidí ročně, nebo 1 milion měsíčně. Vemte si jenom počet obětí kapitalismu v Cesku v uplynulém roce.

2 4
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 815x
Vietnamista-politolog, marxista-leninista, člen KSČM a Svazu mladých komunistů Československa, punk rock, ska, bolševický rap (Pablo Hasél, vážná hudba (Mozart, Vivaldi, Smetana, Dvořák, latinsko američtí bolševičtí folkoví zpěváci (Víctor Jara, Silvio Rodriguez, Ali Primera, Mercedes Sosa)