Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, nízké IQ, nebo psychická porucha?

4 2
možnosti
Foto

Útok na Varšavu, proti kterému se Stalin stavěl, skončil krutým debaklem kvůli avanturismu Trockého a Tuchačevského velení Západního frontu.

Zdroj: http://lukassluka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=509706

Není pravdou, že útok na Varšavu se nepovedl kvůli avanturismu Trockého a Tuchačevského, spíše díky konzervatismu Lenina a Stalina. Masaryk nabídl prostřednictvím tehdejšího sovětského vyslance Pokarpatskou Rus, pokud ji obsadí Rudá armáda, načež Buďonnyj od Vilniusu namísto na Varšavu, se obrátil směrem na Lvov. Lvov se mu ale nepodařilo dobýt, čímž bylo ztraceno jak Polsko, tak Podkarpatská Rus.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý podnět k diskusi, v článku je však, bohužel. příliš mnoho infomací, takže se nelze konkrétně rozepisovat a zaujímat partulární stanoviska. V každém případě jde o zajímavý počin, takže v zásadě pozitivní hodnocení !

0 3
možnosti

Pro mne je Stalin vrah. Bez diskuze....

1 0
možnosti
Foto

8-oRv8-o Tady jsou slova snad zbytečná.

4 0
možnosti

Dvěma slovy, děs, běs.

5 1
možnosti
Foto

Víte, co je škoda autore? Že už nemáte možnost diskutovat s někým, komu váš adorant zničil život.

Či jinak. Budete mít velkou zahradu a já vedle vás. Po nocích učení revolučnímu boji dojdu k názoru, že máte třeba větší plochu o metr a je třeba učinit tomu přítrž. Takže k vám přijdu - v noci - než se stačíte rozkoukat, tak vám postřílím rodinu a vás jako odporného nepřítele umístím na 25 let ke Bělomorskému kanálu.

Jistě budete rád, že myšlenky velké revoluce byly realizovány a drobnost ohledně vaší rodiny to nemůže nijak zrelativizovat.

Jak vám radí někteří níže, najděte si děvče a realizujte se přirozeným způsobem Jinak se z toho zblázníte.

12 0
možnosti
Foto

Obávám se, zda již není pozdě...

6 1
možnosti
Foto

Ha, reinkarnace pana Kašuky-Kašuka, šuka, Kušuka, no prostě toho valorizovaného ultra komunisty...

5 0
možnosti
Foto

Lidem milujícím teror a násilí se kterým mohou donutit druhé lidi žít podle toho jak si oni představují, se hodí všechny možné kolektivistické teorie, ať už je to komunismus, nebo fašismus.

4 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 815x
Vietnamista-politolog, marxista-leninista, člen KSČM a Svazu mladých komunistů Československa, punk rock, ska, bolševický rap (Pablo Hasél, vážná hudba (Mozart, Vivaldi, Smetana, Dvořák, latinsko američtí bolševičtí folkoví zpěváci (Víctor Jara, Silvio Rodriguez, Ali Primera, Mercedes Sosa)