Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

A co poslední projev nějakého jiného Vůdce, nebyl by?

0 0
možnosti
Foto

Je vidět, že jste mlád. Jinak byste vedle bouřlivého potlesku nezapomněl na frenetický. Ten v zápisech z konferencí komunistických stran nesměl chybět. Komunismus je krásná pohádka. O lidech, kteří se obětují pro druhé, opovrhují penězi, obětují život pro celospolečensky prospěšné poslání. Jenomže lidé takoví nejsou. Stačilo se podívat na ty, kteří to vymysleli, nebo tomu veleli. Egoisté posedlí touhou po moci, slávě, přepychu. Těmito pohádkami se lidstvo nechává oblbovat už vzniku křesťanství. Patří k nim i pohádka o demokracii.

0 0
možnosti
TD

Mohutné, dlouho trvající zvracení... Co tam máte dál? Co třeba nějakou pěknou vlastní básničku o velkém Stálinovi?

Jinak buržoazie se v 50. letech skutečně zatvrdila a vykořisťování nebohých pracujících nabralo na obrátkách. Takže zatímco v Československu se lid dočkal prvních výdobytků socialismu v podobě měnové reformy a politických procesů, tak nebozí nevolníci na západě museli pro buržoazie otročit a vyrábět auta, pračky, televize a jiné imperialistické zhůvěřilosti, za což dostávali mrzké dolary, marky či franky, které pak byly naprosto nesměnitelné za pokrokové měny východního bloku. Jo jo, byly to tehdy u nás zlaté časy - chleba za 2,80 Kčs, kilo kávy za 300 Kčs a výplata klidně i tisícovka! :-P

1 1
možnosti
Foto

Tohle snad ne??? Doufám že tohle svinstvo bude bezodkladně z idnesu smazáno.

2 1
možnosti
Foto

a doufám, že s pánem bude nakládano stejně jako kdyby zde umístil něco od nacistů...

0 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 815x
Vietnamista-politolog, marxista-leninista, člen KSČM a Svazu mladých komunistů Československa, punk rock, ska, bolševický rap (Pablo Hasél, vážná hudba (Mozart, Vivaldi, Smetana, Dvořák, latinsko američtí bolševičtí folkoví zpěváci (Víctor Jara, Silvio Rodriguez, Ali Primera, Mercedes Sosa)